Przejdź do treści
Przejdź do menu głównego
Poczta UWM
Wydziały
BIP
Przewodnik
Zaloguj
Uniwersytet
Warmińsko
-
Mazurski
w Olsztynie
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych
A
-
A
A
+
Jesteś tutaj
Wydział
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych
Naukowe Koło Oceny Surowców i Produktów Zwierzęcych
Show Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych
Strona główna
Aktualności
Historia
Działalność naukowa
Oferta usługowo-badawcza
Rozwój naukowy
Publikacje
Działalność dydaktyczna
Naukowe Koło Oceny Surowców i Produktów Zwierzęcych
Działalność naukowa i organizacyjna
Skład osobowy
Nagrody i wyróżnienia
Publikacje NKOSiPZ
Konferencje i referaty
Nagrody i wyróżnienia