Przejdź do treści Przejdź do menu głównego
  • Facebook
  • Poczta UWM
  • Wydziały
  • Szukaj
  • BIP
  • English
  • Przewodnik
  • Kontakt
  • Zaloguj
  • Wydarzenia
  • Komunikaty
  • Wiadomości
  • Konferencje
  • Ogłoszenia
  • Zapowiedzi
Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie

Wydział Bioinżynierii Zwierząt

Jesteś tutaj

  • Strona główna
  • Kształcenie
  • Programy kształcenia
  • Studia stacjonarne
  • STUDIA I STOPNIA

Menu główne

  • O Wydziale
  • Władze i Gremia Wydziałowe
  • Struktura Wydziału
  • Nauka
  • Kształcenie
    • Oferta kształcenia
    • Rekrutacja
    • Sylwetka absolwenta
    • Absolwenci
    • Wydziałowy System Zapewniania Jakości Kształcenia
    • Efekty uczenia się
    • Wyniki egzaminu dyplomowego
    • Programy kształcenia
      • Studia stacjonarne
        • STUDIA I STOPNIA
        • STUDIA II STOPNIA
      • Studia niestacjonarne
    • Szkoła Doktorska UWM
  • Studenci
  • Studia podyplomowe
  • Oferta dla szkół
  • Polskie Towarzystwo Zootechniczne
  • Projekt „Regionalna Inicjatywa Doskonałości”
Wydział Bioinżynierii Zwierząt UWM w Olsztynie

Bioinżynieria Produkcji Żywności

BIOINŻYNIERIA PRODUKCJI ŻYWNOŚCI - Program dla cyklu 2019-2022

  • Zakres: Gospodarka żywnościowa
  • Zakres: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwo w produkcji żywności

 

BIOINŻYNIERIA PRODUKCJI ŻYWNOŚCI - Program dla cyklu 2020-2023

  • Zakres: Gospodarka żywnościowa
  • Zakres: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwo w produkcji żywności

 

BIOINŻYNIERIA PRODUKCJI ŻYWNOŚCI - Program dla cyklu 2021-2024

  • Zakres: Gospodarka żywnościowa
  • Zakres: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwo w produkcji żywności

 

Godło Rzeczypospolitej Polskiej

Deklaracja dostępności

Powrót do góry