Przejdź do treści Przejdź do menu głównego
  • Poczta UWM
  • Wydziały
  • BIP
  • Przewodnik
  • Zaloguj
Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie

Katedra Drobiarstwa

Jesteś tutaj

  • Wydział
  • Katedra Drobiarstwa
  • Działalność naukowa

Katedra Drobiarstwa

  • Strona główna
  • Historia
  • Aktualności
  • Działalność naukowa
    • Współpraca międzynarodowa
  • Oferta usługowo-badawcza
  • Rozwój naukowy
  • Publikacje
  • Działalność dydaktyczna

Współpraca międzynarodowa

Współpraca z Huvepharma EOOD

 

Wykaz osiągnięć:

  • Kozlowski K., Nollet L. , Lanckriet A., Vanderbeke E, Mielnik P., Outchkourov N., Petkov S. Effect of different phytases derived from E. coli AppA gene on the performance, bone mineralisation and nutrient digestibility of broiler chicken. 2019. Journal of Applied Animal Nutrition, Vol. 7; e7;  1 of 9. doi:10.1017/jan.2019.6
  • OptiPhos® Plus G improves performance, bone ash and ileal digestibility of phytate, phosphorus and protein in a dose-responsive way.
  • OptiPhos® Plus G already improves turkey performance at 250 FTU/kg.
  • OptiPhos® Plus G outcompetes OptiPhos® CT in broilers at 500 and 1000 FTU/kg.
Godło Rzeczypospolitej Polskiej

Deklaracja dostępności

Powrót do góry